FIETSVERHUUR VOORWAARDEN

 

1 - HEBBEN MEER DAN 18 JAAR OF WORDEN DOOR EEN VOLWASSEN ERBIJ.
 
2 - IDENTITEIT.
3 - 50 € minimum storting VOOR STEDELIJKE FIETS OF BIKE MTB.
4 - De ondertekening van CONTRACT EN PRIJS IS VOOR DE UITSLAG VAN DE FIETS.
5 - de klant om goede zorg en neemt alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om FIETSVERHUUR SCHADE AAN, VERLIES OF DIEFSTAL TE BESCHERMEN. RESULTAAT VAN EEN van de bovenstaande situaties tijdens de vakantie, zodat je meteen NEEMT ALLE VAN DE VERVANGING gemaakte kosten, een marktconforme prijs.
6 - De klant is te allen tijde verplicht om de fiets TIE GOED ALS GEEN EEN VISIE, het passeren van de SLOT VAN DE LIJST EN WIELEN, EN ALS JE KRIJGT DE SET MET abrefácil ZADEL. WIJ RADEN vertrekken TRAVELED STRAAT EN NOOIT LITTLE STREET NACHT.
7 - de punctie, de pauzes (geheel of gedeeltelijk) VOOR VELGEN EN BANDEN NIET INBEGREPEN. Rekening gebracht als 5 € en 10 PRIK ALS WIJ HEBBEN MEER TE VERANDEREN JE FIETS WEG. NA UUR WERK ENIGE vervangingswaarde € 20. FIETSEN moet worden geretourneerd CLEAN. ZO NIET WORDT DE REINIGING UITGAVEN VAN TOEPASSING OP DE FIETS ...... € 5
8 - Als u het contract ondertekend ZEGT DE FIETS IS IN GOEDE STAAT gehuurd en AANGEPAST VOOR GEBRUIK EN AKKOORD MET ALLE VOORWAARDEN VAN FIETSVERHUUR.