HUURVOORWAARDEN

 

1 - Het gehuurde materiaal zal altijd PUSH EN GA - ( Cesarini 2005 SL ) .
2 - De Klant is als enige verantwoordelijk voor het misbruik , van het verlies, beschadiging of diefstal van de apparatuur ( lader , sleutels etc ... ) en je moet terugkeren in dezelfde staat dat ik te leveren ( zie artikel 6 ) .
3 - Push & Go , ( CESARINI 2005 SL ) is niet aansprakelijk voor enige door de KLANT ongeluk en vooral ontheven van elke claim van derden . De Burgerlijke Aansprakelijkheid verzekering is inbegrepen in de huurprijs .
4 - Het wordt aanbevolen dat bij niet gebruik van de scooter voor groter voordeel zal worden geladen . Controleer altijd of de juiste wijze is geplaatst .
5 - Indien de levering van het materiaal te zien van een storing melden op het moment van ondertekening van het document . Kosten voor rekening van de klant anders te repareren .
6 - In alle gevallen ( reparaties , vervangingen , enz ... ) de prijzen zijn die welke door de Vennootschap .
7 - vereisen een borg voor het materiaal en zal worden afgetrokken van de rekening voor schade of verlies .
8 - De datum rendement zal door beide partijen worden nageleefd en moet worden verlengd , is het essentieel om telefoon Push and Go , die zich het recht om het materiaal te controleren en goedkeuren .
9 - Wees stipte levering en het verzamelen van het materiaal , want als niet , zouden we hebben om terug te gaan en extra voor reizen . Heel hartelijk bedankt.
10 - De klant zal altijd lees het contract voordat u zich aanmeldt . Neem bij twijfel altijd bellen PUSH EN GA .

 

Veel gestelde vragen

P. Ik heb de sleutel en mijn scooter en niet op .
R. Zet het uit en controleer de RESET-knop . Schakel de scooter . Indien nog niet werkt , bel ons dan .
P. Ik draaide me op mijn scooter en niet werkt .
R. Uitgeschakeld en controleer of deze in de vrijloop of verbonden met de laadkabel . Schakel de scooter . Indien nog niet werkt en goed is geladen kunt u ons bellen .
P. Hoe vaak moet ik de scooter opladen ?
R. Laad Doe altijd de scooter wanneer niet in gebruik . Als we moeten komen tot de redding omdat het opraken van de batterij extra voor reizen . Vergeet dan niet om de batterij op te laden .
Vergeet niet dat de scooter is elektrisch en kan niet nat worden.